Arsenal Tibai Leicester City 4…

0 0
Read Time:16 Second



Subsribe untuk video baru!
Barang aku guna:
Camera:
Gorilla Tripod:
Mic:
Ring Light:
Kerusi:

Join FPL Meroket: xg2dq3

ORDER BAJU OVERSIZE DAK ALPHA :

Instagram:
Tiktok:
Tiktok 2nd:

Subscribe Main Channel:

Music Info: Groove Day – Soul-Prod Music.
Music Link:

source

This post was automatic generated with this wp-automatic-plugin

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
How to install Magento 2 on pc… Previous post How to install Magento 2 on pc…
Modules Explained | Inserting … Next post Modules Explained | Inserting …

38 thoughts on “Arsenal Tibai Leicester City 4…

  1. Jesus mmg best player sebab Cara dia control bola masa hantaran jauh tu pergh 🤤🤤🤤 pastu pakai strength pulak tu tapi sikit lagi nak hattrick, pastu Martinelli mmg perform gile, pastu dia bully Fofana 85M tu macam Maguire 😂😂😂

  2. Xhaka lebih pd advance 8 & lebih free untuk attack n defence.. Sbb tu nk sign tielemans.. sbb ability tielemans lebih meroket dr xhaka.. Btw big shout jgk untk xhaka sbb main bgs game vs leicester..

  3. Saliba walaupun own goal . Dia cepat2 cover balik dan keep focus until final whistle. ! Overall nmpk arsenal more confident . Mencari goal walaupun leading . Itu improvement yg aku nmpk! COYG!

  4. Arteta buat keputusan tepat sebenarnya dia buang player yg toxic dan x disiplin..player2 yg x function buang je sblm merebak dlm dressing room tu..skrg ni dlm team arsenal xd diva..tu lg penting,keharmonian dlm pasukan tu yg plg penting

  5. Alhamdulillah second game arsenal menang..walaupon ada kesilapan2 yg player lakukan tp tu blh diperbaiki..dgn team2 bkn top 6 ni la kita nk cari point..blm tentu kita blh collect point bila lawan team big 6 ni..saka kurang menjadi tp still blh improve lg next game..tp gabi ni bg aku lah kan satu pembelian yg okay..semua goal dia terlibat..2 gol,2 assist..aku cuma harap arsenal cepat2 beli tielemans..membe tu mmg dh terang2 ckp nk pergi arsenal so amik la peluang ni..kan nanti terlepas..so harap arsenal terus konsisten setiap game dan kurangkan kesilapan

  6. setuju sangat yang jesus ni..jesus ni style gameplay kalo bola tak sampai atas dia sendiri akan turun deep mintak bola lepastu mula ajak ramai2 pergi bantai defend lawan semua wing midfield defender arsenal naik atas high area..Defender lawan pun cuak tengok dia ni..badan kecik tapi electric..mentality beast jesus ni yang buat orang lagi bersemangat nak ke forward lagi2 xhaka bukan main jauh dia pergi..Alih2 xhaka sendiri rasa macam dia pulak striker tapi sayang bola tanduk dia kena tiang..Martinel pun macam tu gak..aku rasa kalo jesus injured martinel tu boleh kot ambik role jesus..

  7. Selaku fans city , gabby memang padu dari dlu lagi . First season kat city dia dah boleh score cuma perlukan masa sbb ada aguero masa tu . Lepas tu dia meletup . Berbaloi arsenal beli gabby dengan zinny ni . Pep memang nak dia stay cuma disebabkan game time untuk gabby akan berkurang kerana kedatangan haaland dan julian alvarez , sbb tu terpaksa jual . Pape pon terbaik arsenal .

  8. Gabriel Jesus' game by numbers vs. Leicester:

    54 touches
    15 touches in opp. box
    8 duels won
    7 shots
    3 shots on target
    3 big chances
    3 take-ons
    3 chances created
    2 goals
    2 assists

    Incredible! 📞

Leave a Reply

Your email address will not be published.