BMW X1 (2022) – Eerste kennism…

How To Design Multiple Themes/… Previous post How To Design Multiple Themes/…
How To Display Elementor Slider from Templates for Next post How To Display Elementor Slider from Templates for

26 thoughts on “BMW X1 (2022) – Eerste kennism…

 1. Mooie auto, begerenswaardig. Niet heel vernieuwend, maar gemiddeld zoals de meerderheid in de markt.

  Maar wat een slechte review. Zou bijna denken dat er enorme reclame wordt gemaakt. Had wat mij betreft echt wel objectiever mogen zijn. Hopelijk de volgende keer.

 2. Ik snap de logica nog steeds niet achter het uitbrengen van fossiele motoren naast elektra varianten vice versa.

  Je zou denken dat Overheden en Auto merken in Europa niet volledig achter EV’s staan of bereid zijn mee te werken aan verduurzaming voor het klimaat.

  Dat bewijst BMW weer eens met twee diesel versies voor deze X1 3de generatie.

 3. Diesels????? Kom op zeg BMW…. Iets met milieu misschien??? En de elektrische auto krijgt weer een blauw streepje, alsof die rijders debiel zijn ofzo.

 4. Wat een lelijk interieur. En hoewel het apparaat nu even groot is als mijn Tucson haalt hij het niet qua binnenruimte. Dat heet dan “premium”.
  Laten we het maar niet hebben over het prijsverschil. Gokje: minstens 20k duurder voor een vergelijkbare uitrusting. En nee, dat verdien je niet terug in de restwaarde. Na 3 jaar niet, maar ook na 10 jaar niet.

 5. Behalve het front, niet meer herkenbaar als BMW vind ik. Het echte BMW-gevoel? Binnen in elk geval niet meer. De display is vrijwel een regelrechte copy-paste uit Mercedes. Een knullig schakelknopje voor de drive mode en eveneens geen i-Drive knop meer. Een échte BMW schakel je gewoon nog manueel en heb je die knop! Al dat marketing zootje is aardig opsommen, maar sorry, dit is juiste volstrekt géén BMW-gevoel meer.

 6. De IX1 heeft ook een M-pakket en de X1 niet. Lijkt mij dus vrij logisch dat de achterbumpers zo verschillen van elkaar. De X1 met M-pakket dezelfde achterbumper zonder de blauwe accenten?😉

 7. Echt ik viel bijna van mijn stoel kijk eens wat een mooie deur hendels
  Als het van bmw is is het geweldig ik lees een test van de dacia duster ( ja ik heb er 1 ) lees ik de ouderwetse deurhendels dat zie je tegenwoordig niet meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

error: Content is protected !!