BMW X1 (2022) – Eerste kennism…Na zeven jaar is het tijd voor een volledig nieuwe BMW X1. De derde generatie BMW X1 groeit ten opzichte van zijn voorganger in alle richtingen, maar dat is niet eens het grootste nieuws. Voor het eerst is er namelijk ook een volledig elektrische iX1!

Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek:

Meer informatie over deze auto? Check

Volg AutoWeek óók op:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

Bekijk ook onze afspeellijsten:
AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj
Reviews: bit.ly/1zsCFpu
AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69
Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0
AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i
Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W
Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf

AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op www.autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal.

Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter of mail naar autoweek@autoweek.nl

source

Create Content Fast with AI: read more about Frase

Artificial intelligence makes it fast & easy to create content for your blog, social media, website, and more! Jasper is the AI Content Platform that helps you and your team break through creative blocks to create amazing, original content 10X faster.

Special Offer: Get 10,000 bonus credits

How To Design Multiple Themes/… Previous post How To Design Multiple Themes/…
How To Display Elementor Slider from Templates for Next post How To Display Elementor Slider from Templates for

26 thoughts on “BMW X1 (2022) – Eerste kennism…

 1. Mooie auto, begerenswaardig. Niet heel vernieuwend, maar gemiddeld zoals de meerderheid in de markt.

  Maar wat een slechte review. Zou bijna denken dat er enorme reclame wordt gemaakt. Had wat mij betreft echt wel objectiever mogen zijn. Hopelijk de volgende keer.

 2. Ik snap de logica nog steeds niet achter het uitbrengen van fossiele motoren naast elektra varianten vice versa.

  Je zou denken dat Overheden en Auto merken in Europa niet volledig achter EV’s staan of bereid zijn mee te werken aan verduurzaming voor het klimaat.

  Dat bewijst BMW weer eens met twee diesel versies voor deze X1 3de generatie.

 3. Diesels????? Kom op zeg BMW…. Iets met milieu misschien??? En de elektrische auto krijgt weer een blauw streepje, alsof die rijders debiel zijn ofzo.

 4. Wat een lelijk interieur. En hoewel het apparaat nu even groot is als mijn Tucson haalt hij het niet qua binnenruimte. Dat heet dan “premium”.
  Laten we het maar niet hebben over het prijsverschil. Gokje: minstens 20k duurder voor een vergelijkbare uitrusting. En nee, dat verdien je niet terug in de restwaarde. Na 3 jaar niet, maar ook na 10 jaar niet.

 5. Behalve het front, niet meer herkenbaar als BMW vind ik. Het echte BMW-gevoel? Binnen in elk geval niet meer. De display is vrijwel een regelrechte copy-paste uit Mercedes. Een knullig schakelknopje voor de drive mode en eveneens geen i-Drive knop meer. Een échte BMW schakel je gewoon nog manueel en heb je die knop! Al dat marketing zootje is aardig opsommen, maar sorry, dit is juiste volstrekt géén BMW-gevoel meer.

 6. De IX1 heeft ook een M-pakket en de X1 niet. Lijkt mij dus vrij logisch dat de achterbumpers zo verschillen van elkaar. De X1 met M-pakket dezelfde achterbumper zonder de blauwe accenten?😉

 7. Echt ik viel bijna van mijn stoel kijk eens wat een mooie deur hendels
  Als het van bmw is is het geweldig ik lees een test van de dacia duster ( ja ik heb er 1 ) lees ik de ouderwetse deurhendels dat zie je tegenwoordig niet meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

error: Content is protected !!