Citroën C5 X – AutoWeek Review

0 0
Read Time:1 Minute, 3 SecondMet de Citroën C5 X gaan de Fransen de hoogte in, zoals ze eerder deden bij de C4. Verder valt de auto niet echt in een hokje te plaatsen, maar Roy heeft er uiteraard wel een mening over.

Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek:

Meer informatie over deze auto? Check

Volg AutoWeek óók op:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

Bekijk ook onze afspeellijsten:
AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj
Reviews: bit.ly/1zsCFpu
AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69
Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0
AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i
Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W
Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf

AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op www.autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal.

Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter of mail naar autoweek@autoweek.nl

source

This post was automatic generated with this wp-automatic-plugin

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
10 Best Modern Website Templat… Previous post 10 Best Modern Website Templat…
The Cheapest Phono Preamplifie… Next post The Cheapest Phono Preamplifie…

25 thoughts on “Citroën C5 X – AutoWeek Review

  1. Ik rijd de nieuwe C4 en wil niets anders meer. Die auto is zo stil, comfortabel en vol met alle assistentie systemen, ADAS enz., dat ik blij ben, dat Citroën de roots weer heeft terug gevonden. De vorige was een DS3 met veel PK. Ook leuk, maar met de rug van me gaat het nu veel beter mee na een lange rit. Wat een hard ding. Gisteren in één dag naar Milaan gereden en terug. Vandaag helemaal fit. (aanmerking, ik woon in München)

  2. Mooie auto, jammer dat jullie alleen over glad asfalt rijden. Laat dan eens zien dat hij op een slechte klinkerweg goed comfort biedt, en hoe stil hij dan ook is. Mooie auto!!

  3. the spesc at the end of the video are not right. Hybrid version have 0 – 100 km/h at 7,8 s and 1,6l Petrol version 0 – 100km/h at 8,1s respetively ….

  4. Heerlijk..lekker eigenzinnig..vind het toch wel knap van Citroen om het toch weer anders te doen en dan een echt Citroen comfort te bieden van weleer en dat zonder gebruikmaking van de hydropneumatische vering…denk dat hij in het echt nog imposanter is..ik zeg chapeu Citroen !

  5. Heb hem in Keulen bij het hoofdkantoor van Stellantis/PSA al zien staan. Toevallig ook in het wit. Hij is in het echt veel mooier dan op de foto’s/video’s. Er staat een mooie kloeke auto met goede verhoudingen. Vooral het front vind ik persoonlijk erg geslaagd.
    Fijn om te horen dat zelfs Roy erg positief is over de auto en hem beoordeelt op waar het merk Citroën voor staat; Comfort!
    Denk dat we deze best vaak zullen tegenkomen op de wegen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!