Hyundai Tucson PHEV 4WD | Keig…

Hyundai Tucson PHEV 4WD | Keig…
13 Highly Profitable Blog Nich… Previous post 13 Highly Profitable Blog Nich…
Create an Autoblog blogging AI… Next post Create an Autoblog blogging AI…

20 thoughts on “Hyundai Tucson PHEV 4WD | Keig…

 1. Goede review! Ik heb nog een vraag: Weet iemand of dit een E-AWD systeem is? dat wil zeggen een elektromotor enkel en alleenvoor de achteras? Of zit de elektromotor in de versnellingsbak waardoor je ook in elektrische modus AWD kan gebruiken?

 2. Hoi Irwin, dank voor je uitgebreide review van de Tucson. Ik heb een tijd terug in de Ionic 5 gereden en vandaag in de Tucson.

  Ik rij momenteel Tesla Model 3 SR+ en wil juist van het range gedoe af. De M3 haalt ong. 250km op een volle accu, ik rij zo rond de 50.000km per jaar.

  De Ionic 5 is echt wel next level EV en het bereik is groter dan dat van de M3 maar toch kies ik voor een Tucson PHEV N Line. Puur om geen range gedoe te hebben. En vooral niet vooruit hoef te plannen.

  Caravan heb ik niet, alleen aanhangertje dus trekgewicht is geen deal breaker voor mij.

  Wel balen dat er geen precondition op zit. Zou dat met een software update verholpen kunnen worden?

 3. Ik rij zelf in een IX35 uit 2015 met een 1.6GDI motor, maar ik wordt van deze nieuwe Tucson niet bepaald wilt van ik weet niet waar het aan ligt.
  Ook denk ik dat dit model heel snel gedateerd zal gaan raken dan dat van de nieuwe model KIA Sportage die van binnen wat moderner oogt en die van buiten een rustige ontwerp heeft.

 4. Fantastische review en ik kan niet wachten tot dat mijn nieuwe volgende maand geleverd wordt. Ik ben wel benieuwd naar het audio systeem omdat ik nu in mijn Volvo XC 40 Recharge harmon kardon speakers heb en dat eigenlijk het enige is in de Volvo wat echt geweldig is. Voor de rest is deze vol electrische auto een drama en daarom vind ik jouw promotie voor de volledig elektrische Ioniq5 ook opmerkelijk omdat mijn ervaring is dat het bereik van deze autos gewoon nog te beperkt is voor de zakelijke markt (>35.000 km p/jr). Afgelopen week toen de buitentemperatuur rond de 5 graden was , bleef mijn bereik beperkt tot 210 km met een 78 kWh batterij terwijl het boekje 418 km aangeeft. Voor mij dus reden om weer naar een PHEV te gaan en ruil ik na een jaar vol teleurstelling de volvo weer in. In spannende afwachting dus op de Tuscon Phev

 5. Zeer informatieve review weer Irwin, bedankt! Vind de auto ook een fantastische uitstraling hebben. Mede door je overtuigende review van de hybrid en eigen proefrit, de PHEV Comfort Smart besteld (deze aandrijving was voor mij een stuk voordeliger in de lease). Mag de auto hopelijk over een week in ontvangst nemen. Deze review bewijst maar weer dat ik een goede keuze heb gemaakt! De preconditioning functie vind ik wel echt een gemis. Zouden Hyundai dit nog kunnen toevoegen middels een OTA update?

 6. Let ook op dat de vloer van de plug-in versie achterin hoger ligt dan de andere motoriseringen. Dat resulteert in minder steun onder de benen. Is relevant als je regelmatig lange passagiers achterin hebt.

 7. Vorige week de Hybrid versie getest. Deze Hybrid Tucson was voor mij een slechte ervaring. Hybrid systeem werkt niet goed. De motor maakt veel lawaai en de ergonomie was voor mij slecht.
  Het was een nieuwe auto (2000 km op teller) en de carrosserie van de achterklep kwam al los…
  Helemaal niet wat ik verwacht had. Misschien moet ik eens een andere versie testen.
  De Ioniq 5 was dan wel een zeer goede ervaring.

 8. Wederom een goede in interessante review! Wel één opmerking: je zegt dat de (plugin) hybride een automaat met dubbele koppeling heeft, maar volgens mij heeft alleen de mild hybride zo'n automaat. De (plugin) hybrides hebben voor zover ik lees een 'gewone' automaat.

  Wel jammer van dat audio systeem en ook jammer dat je niet op afstand al de auto kunt laten voorverwarmen, ik had verwacht dat zoiets er toch wel op zou zitten.

  Wij zijn op zoek naar een plugin hybride SUV en we twijfelen vooral tussen deze Tucson en de Ford Kuga PHEV. De Tucson moeten we nog een proefrit in maken, de Kuga hebben we al gereden en die beviel qua rijden erg goed, alleen vinden we qua vormgeving en qua features de Tucson eigenlijk veel aantrekkelijker…

  En die Ford heeft in de duurste uitvoering net weer wat dingen die de Tucson niet heeft, zoals spiegel geheugen en die is wel op afstand al voor te verwarmen. Dus wordt nog een lastige keuze…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

error: Content is protected !!