Mercedes-Benz C-klasse (2021) …

0 0
Read Time:40 SecondEr is een gloednieuwe generatie van de Mercedes C-klasse. Wat is er allemaal nieuw en zijn het ook allemaal verbeteringen? We zochten het voor je uit.

Vergeet niet te abonneren!👉

Volg ons op sociale media:

En welkom op het Autoblog YouTube kanaal!

We brengen je rijtesten met de tofste auto’s, geven aankoopadviezen voor je volgende occasion, tonen ins- en outs op autogebied en we rijden ook graag in jouw auto in onze mijn-auto rubriek. Op Autoblog.nl kun je tevens terecht voor het laatste autonieuws. Abonneer op ons kanaal en mis geen enkele video!

Tips, aanvullingen, een samenwerking of suggesties? mail ons op tips@autoblog.nl

Bekijk ook onze playlists:
Meest populair:
Audi:
BMW M-power:
Mercedes:
Porsche:

source

This post was automatic generated with this wp-automatic-plugin

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Best WordPress Theme For blogg… Previous post Best WordPress Theme For blogg…
Ep. 87: The PowerScore LSAT Lo… Next post Ep. 87: The PowerScore LSAT Lo…

48 thoughts on “Mercedes-Benz C-klasse (2021) …

 1. Een BMW man die een Benz reviewed. Ik voel en bijna proef de haat zeg. Alles zeikt die af terwijl het ver boven niveau is van de concurrentie. Vooral het interieur.

 2. Hele mooie auto, maar wat een slechte performance van de presentator. Hij vindt zichzelf heel goed en leuk. Doe normaal je praat als een puber.

 3. Mercedes is the biggest garbage I have ever driven.I have w203 c class for 12 years.There is no any single part I didn't replaced.There is no any anticorrosion protection.Car is always rusty. Computer,abs,esp,bas,all kind of sensors,Bosch pump, injectors are always broken.Even plastic inside is cheap as a door locks too..I wouldn't buy even a vacuum cleaner from Germans anymore.Germans should learn from Japanese how to make a quality vehicles

 4. 2 weken heb ik precies hetzelfde (demo) model gekocht! alleen dan een c180 in plaats van deze 300. Echt een wereldauto, hij rijdt fantastisch! Interieur is werkelijk waanzinnig.

 5. De 6 cilinder (tegenwoordig ook een 6 in lijn) past niet meer in de nieuwe c… de oude V6 paste nog wel

 6. Echt een irritante kut stem. Alsof we 5 jarige zijn.
  Articulatie alsof je dr niet echt zin in hebt.
  Mooie auto dat wel.

 7. Mooie auto, ik zou er zeker even mee gaan proefrijden als ik nu moest kiezen. Toch zou ik denk ik met de 3 serie naar huis rijden. Ik hou persoonlijk gewoon van dynamische auto’s. Daar schiet Mercedes voor mij tekort.

 8. Noem mij maar ouderwets, maar het vorige model (W205) met die fysieke knoppen lijkt mij toch prettiger om te gebruiken tijdens het rijden, van mij hoeft niet alles via een aanraak scherm.

 9. Het is bijna zowat een Audi geworden, ook BMW met zn koplampen en vlakke leds opeens die alles na aapen

 10. Alleen maar emotieloze 4 pittertjes??? Vorige type veel mooier en met heerlijke 6 en 8 cylinders te krijgen!

 11. De exterieur design stijl van Mercedes is op dit moment gelijk aan een kopieerapparaat wat te lang heeft lopen draaien en bij elke kopie het formaat 1.5x vergroot…

 12. Wat verschrikkelijk irritant met die rare stemmetjes en uitspraak steeds, je bent toch geen 12 meer. Man man man

 13. Jammer dat er niet gewoon 2 pijpen aan 1 kant zitten maar altijd weer die chromen troep qua uitlaten. Voor de rest mooie auto

 14. Begin : Zus van je vrouw
  Eind: Thuis aangekomen en je vrouw zit boven te …..

 15. Gast, ga lekker bij Sesamstraat werken met trieste, rare stemmetjes van je. Doe eens een keer een normale review; is kennelijk teveel gevraagd?

 16. ‘Ik …. Rekenstraat Action’ kreeg ik ook al meerdere keren te horen via mijn MBUX systeem in mijn CLA. Lijkt me wel een dikke fout in hun systeem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.