Mercedes-Benz GLC 400e (2022) …

0 0
Read Time:1 Minute, 5 SecondDe huidige Mercedes-Benz GLC heeft het enorm goed gedaan. Maar aan alles komt een eind en dus is er nu een nieuwe Mercedes GLC. Tijdens een eerste test kunnen we op pad met de nieuwe SUV en gelijk met een hagelnieuwe aandrijflijn in de vorm van de 400e.

Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek:

Meer informatie over deze auto? Check

Volg AutoWeek óók op:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

Bekijk ook onze afspeellijsten:
AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj
Reviews: bit.ly/1zsCFpu
AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69
Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0
AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i
Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W
Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf

AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op www.autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal.

Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter of mail naar autoweek@autoweek.nl

source

Create Content Fast with AI: read more about Frase

Artificial intelligence makes it fast & easy to create content for your blog, social media, website, and more! Jasper is the AI Content Platform that helps you and your team break through creative blocks to create amazing, original content 10X faster.

Special Offer: Get 10,000 bonus credits

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
How To Make A PREMIUM Small Bu… Previous post How To Make A PREMIUM Small Bu…
How to design an e-commerce Wo… Next post How to design an e-commerce Wo…

23 thoughts on “Mercedes-Benz GLC 400e (2022) …

  1. Minder mooie koets dan zijn voorganger. Interieur wel weer mooi. Alleen die AMG en zogenaamde sport schnick schnack. Tjonge jonge zeg. Ik krijg altijd zo'n beeld van een olifant in een fietsbroekje bij dit soort opgedirkte mastodonden…..

  2. Een Mercedes had zeker met de grotere modellen bij mij altijd iets begerenswaardig. Maar met de huidige line-up (zie door de bomen het bos niet meer) is dat helemaal voorbij. Alles lijkt op elkaar en dat interieur met al die schermen is ook niet zo mijn ding. Grafisch zal het super zijn enzo maar ik heb liever analoge tellers voor m’n neus.
    Misschien is dat wel omdat ik 40+ ben…..

  3. Instead of wasting your time watching fashion shows or comedy shows, you can invest that little time into digital currency market where every little of your time spent counts…

  4. Dit is bedoeld voor plekken (landen) waar men slechte of beperkte toegang heeft tot elektriciteit toch? Of is dit een soort van "snel een laatste sigaret op oudejaarsavond" idee? Ze hebben nl al een volwaardige EV.

  5. Net als bij de C-klasse de te verwachten optische evolutie van de vorige GLC … Interieur is mooi en design exterieur valt mee, behalve de neus die me wat potsierlijk overkomt met al die sterretjes in de grille, dat grote logo op glas ertussen en de drukke welvingen/belijning in de voorbumper. Maar ben sowieso niet echt doelpubliek hiervan, het blijft uiteindelijk vooral een typisch model om te leasen.

  6. M B legt de focus van de vernieuwde GLC modellen op de verbrandingsmotoren met mild hybrid support. De 300 e en 400 e zijn slechts een bijkomstigheid zoals bekend, dus wat wil Autoweek hier nu eigenlijk? Het is notoir dat deze te zwaarlijvig, te lomp zijn, en niet bepaald moeder’s mooiste (maar kwestie van smaak). Met maar 250 PK op het totale veel te hoge gewicht wanneer de accu leeg is, is het uiteraard geen feest… De lol van de GLC’s zit ‘m in de mild hybrid verbrandingsmotoren met best gunstige prijzen, als je het ontwerp bevalt tenminste.

  7. Aardige auto om te zien alleen wel erg veel van hetzelfde. Voor ongeveer 10.000 euro minder heb je een fully loaded CX-60 Plug-in. Alleen die is niet zo comfortabel, helaas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!