Mitsubishi Outlander (2012-) a…

0 0
Read Time:1 Minute, 0 SecondZe waren mede door de lage bijtelling niet aan te slepen in Nederland. En dat betekent veel tweedehands, in dit occasion aankoopadvies nemen we de Mitsubishi Outlander onder handen. Maar liefst 11.000 klanten zetten al een krabbel voor de Mitsubishi Outlander PHEV. Let wel: géén van die klanten had de auto al gereden of zelfs maar in het echt gezien. Het markeert de gekte toen plug-in hybrides zoals de Outlander zakelijk gereden kon worden met 0% bijtelling. Voor het totale aanbod van de Mitsubishi Outlander kun je uiteraard terecht op Marktplaats Auto.

Vergeet niet te abonneren!👉

Volg ons op sociale media:

En welkom op het Autoblog YouTube kanaal!

We brengen je rijtesten met de tofste auto’s, geven aankoopadviezen voor je volgende occasion, tonen ins- en outs op autogebied en we rijden ook graag in jouw auto in onze mijn-auto rubriek. Op Autoblog.nl kun je tevens terecht voor het laatste autonieuws. Abonneer op ons kanaal en mis geen enkele video!

Tips, aanvullingen, een samenwerking of suggesties? mail ons op tips@autoblog.nl

Bekijk ook onze playlists:
Meest populair:
Audi:
BMW M-power:
Mercedes:
Porsche:

source

This post was automatic generated with this wp-automatic-plugin

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
How To Create Free Website Wit… Previous post How To Create Free Website Wit…
How to Make More Money From Yo… Next post How to Make More Money From Yo…

17 thoughts on “Mitsubishi Outlander (2012-) a…

  1. Dit soort filmpjes gefocused op de tweedehands koper vind ik persoonlijk zo veel nuttiger dan al die online reviews die net doen of we ze allemaal nieuw van de dealer wegrijden.

  2. wij tanken bijna nooit met deze auto,., handige stille en probleemloze (jappaner he;-) auto hoor met stand verwarming en koeling, voor het scherp sturen pakken we de cabrio of de motor wel

  3. Verbruik van 1/10 heb ik nog nooit gehaald in de mijne hoor. Naar Zwitserland zoeven zonder stekkeren aan 130km/h waar legaal met 5 personen + bagage & airco in de zomer kwam ik op 1op13-14 (bouwjaar 2016)

  4. Volgens mij een heerlijke auto voor de veelrijder.. LPG tank erin en gaan maar 🙂

  5. 4 jaar als leaseauto gehad. Heerlijke, betrouwbare auto. 16" velgen met dikke banden, reed heerlijk. NOOIT zo weinig gedoe gehad en lage onderhoudskosten als met een Mitsu. Dat systeem met rempedalen aan stuur mis ik nog steeds. Interieur is prima als je 2 kleine kinderen hebt. Lekker veel makkelijk schoon te maken platte vlakken. Laadruimte is gigantisch. Extreem praktische lobbes, ik overweeg om m privé gewoon alsnog te kopen. Je kan er nog steeds heel goedkoop in rijden. Laat je niet gek maken door mensen die 'metsubsidie' roepen.

  6. Hey Wouter in plaats van heel de tijd semi awkward gender neutraal proberen te zijn, he. Zeg dan gewoon partner ipv. vrouw en dan elke keer erbij stamelen dat het ook man kan zijn. We weten het nou wel. he. Je denkt lekker stereotypisch mannelijk maar wil toch heel modern overkomen door het erbij te zeggen. We weten ' t jongen.

  7. In Nederland is het wagenpark door de jaren zo sober geworden door de bijtelling dat de hele tweedehands markt overspoeld wordt met inspiratieloze hokken (zoals deze Metsubsidie Foutlander Phèf).

  8. Tweedehands hybride auto's brengt natuurlijk ook weer extra onderhoudskosten met zich mee. Die 50% korting MRB is wel mooi meegenomen maar ik denk niet dat het de kosten van een defecte accu of een ander hybride gerelateerde onderdeel dekt.
    Heeft iemand hier daar om al eens een rekensom op toegepast?

Leave a Reply

Your email address will not be published.